Wie zijn wij?

Onze ervaringen

Vanaf de begin jaren '90 zijn we al actief op het internet. De ervaring op het gebied van webdesign en internet-programmeren loopt vanaf dat moment gelijk op met de snelle technische ontwikkeling van het internet zelf.

Webdesign, Haaksbergen

In 2013 besluiten we verder te gaan onder de naam ABOI, Alle Bedrijven Op Internet, en die naam nemen we zeer serieus. We zijn gevestigd in Haaksbergen. Het internet is inmiddels onmisbaar geworden, klanten zoeken niet meer via een Gouden Gids of een telefoonboek naar u of uw bedrijf, maar het woord "googelen" is daarvoor in de plaats gekomen. U moet dan wel bovenaan in de lijst van mogelijke "hits" komen te staan bij de verschillende internet zoekmachines. ABOI zorgt daarvoor.

Tegelijkertijd moet uw website qua inhoud en design letterlijk uw visitekaartje zijn van uw bedrijf. ABOI heeft door zijn eigen jarenlange bedrijfservaring de "skills" om u uitstekend te adviseren over wat er op uw website moet komen te staan, en wat niet.

Websites bestaan in allerlei soorten en maten. Het kan een statische website zijn van 1 of een klein aantal pagina's, die dienst doet als een vervanger van uw papieren visitekaartje. Of een complexere website, dynamisch, incl. een webshop met klantenregistratie, ABOI heeft de know-how en ervaring om elke website voor u te bouwen.